Que İlkbahar Yaz Koleksiyonu İndirime Giriyor - Kadınlar Kulübü | Kadınclup | Kadınca | Moda | Magazin
şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?


Que İlkbahar Yaz Koleksiyonu İndirime Giriyor


Fit kesimleriyle ve kumaşlara kattığı yenilikçi yorumla farklılaşan Que 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, özgün formlarıyla dikkat çekiyor.

Arzu Kaprol’un imzasını taşıyan Que Kadın Koleksiyonu’nda teknolojinin modaya müdahalesini yansıtan tasarımlar ve hacimlerle oynayan yaratıcı stiller göze çarpıyor. Fırfırlar ve reflektör kumaşından biyeler, bluz, etek, ceket ve elbiselere hareket kazandırıyor. Post modern çizgilerin ön planda olduğu koleksiyonda, siyah, beyaz, lacivert, gri ve kahverengi tonları hakim. Que’nun özgün kıyafetlerini, tasarımları ve farklı formlarıyla rugan ayakkabılar, büyük boy ve portföy çantalar ile gümüş aksesuarlar tamamlıyor.

Mehmet Acar imzalı Que Erkek Koleksiyonu, derinin detaylarda ve tek başına özgün formlarda kullanıldığı tasarımlarla dikkat çekiyor. İddialı ve şaşırtıcı kesimlerle zenginleşen pantolonlar, denimler ve gömlekler fark yaratan bir görünüm sağlıyor. Aksesuarlarda da kol düğmeleri, yüzeyi hareketli deriden ayakkabılar, tokalı deri kemerler, kendinden desenli hafif parlak kravatlar ve özgün fularlar, farklı olmayı seven erkeklerin estetik anlayışına hitap ediyor.


0 yorum: